Franke T600
Denne semiautomatiske espressomaskine fra Franke indeholder alle de rette instrumenter til, at en barista kan skabe en espresso i yderst høj kvalitet. Den intelligente steamer…
Se Franke T600
Denne semiautomatiske espressomaskine fra Franke indeholder alle de rette instrumenter til, at en barista kan skabe en espresso i yderst høj kvalitet. Den intelligente steamer…
Se Franke T600
Nuova Simonelli Aurelia Wave viser, at Nuova Simonelli endnu engang har højnet niveauet på følgende parametre: 1. Vand 2. Bæredygtighed 3. Kvalitet af espresso 4.…
Se Nuova Simonelli Aurelia Wave
Nuova Simonellis Mythos II er en videreudvikling af deres Mythos I, og den har nu fået indbygget Clima Pro 2.0 teknologi. Egnet til professionelle baristaer,…
Se Nuova Simonelli Mythos II
Nuova Simonellis MDJ On Demand er en professionel kaffekværn, som garanterer høj ydeevne til kaffebarer med høj omsætning. Egnet til høj salgsvolumen, kaffebarer, hoteller og…
Se Nuova Simonelli MDJ On Demand
Nuova Simonelli Grinta er en entry level kværn, der passer super til fx Nuova Simonelli Musica espressomaskinen. Kværnen er lavet i kvalitetsmaterialer og kværnbladene er flade,…
Se Nuova Simonelli Grinta
Nuova Simonellis maskine Appia II Compact er perfekt til små steder, der ønsker høj kvalitet. Maskinen er lavet til caféer og mindre forretninger, der ønsker…
Se Nuova Simonelli Appia II Compact
Nuova Simonelli Musica Lux Espressomaskine Fantastisk espressomaskine fra Nuova Simonelli, som er designet til at stå i et privat hjem, men hvor espressomaskinens opbygning tager…
Se Nuova Simonelli Musica Lux
Med mere end 25 års branche erfaring, ved vi at tilfredse og loyale kunder er guld værd.
Med mere end 25 års brancheerfaring er vi helt klar over, at kvalitet kun opnås ved at agere professionelt. Vi har de bedste teknikere, og vi går ikke på kompromis, for kvaliteten skal være i top.
Rosholm Teknik tænker på miljøet, og forhandler kun maskiner som er udviklet/produceret med intelligente, strømbesparende foranstaltninger, og dermed er så energivenlige som muligt.
Vi arbejder for at de danske arbejdspladser får den bedst mulige kaffe i koppen. Det opnår vi ved en kombination af stor viden om maskinerne og teknikken i kombination med de rigtige bønner og den rigtige brygning af dem.